O My Bag

ohmybagNatuurlijk, een O My Bag is een tas. Een bijzonder mooie tas, dat moet gezegd. Stoer, praktisch, fashionable. Van het beste leer, maar met die authentieke vintage feel. Sophisticated, maar niet saai. Laptop-proof, maar niet lomp. De tas die je zowel naar je werk als naar de stad draagt. Kortom: de tas die je altijd al had willen hebben. Dat is natuurlijk al iets om blij van te worden, maar een O My Bag is niet zomaar een mooie tas. Een O My Bag is nog zoveel meer.

Het is een tas die helpt onze kostbare planeet te beschermen. Gemaakt van een uniek soort eco-leer is een O My Bag een leren tas waar je werkelijk trots op kunt zijn. Revolutionair leerlooier Patrick Lee ontwikkelde een nieuwe vorm van eco-leer, waarbij niet alleen werd bespaard op energie, water en veiligheid, maar dat ook zonder schadelijke chemicaliën als chroom wordt gelooid. Bovendien komt dit leer niet – zoals gebruikelijk – van koeien uit Afrika of Zuid-Amerika, maar van lokale Indiase koeien. Een schoner en veiliger looiproces, een beperkte CO2-voetafdruk en leer dat wordt gemaakt met respect voor de omgeving. En zo hoort het ook.

Zijn dit de tassen die je zoekt? Kom langs in een van onze winkels. Daar ontdek je dat we ver gaan om ook van jou een tevreden klant te maken…
Klik hier voor de store locator