Fjallraven

fjallraven_logoÅke Nordin, oprichter van Fjällräven:
“We zijn al meer dan 50 jaar onderweg. Hopelijk komen we nooit op onze bestemming aan”.

Åke Nordin begon Fjällräven omdat hij niet tevreden was met zijn rugzak. Inmiddels bedenkt en produceert het bedrijf al meer dan een halve eeuw innovatie en vaak prijswinnende producten voor ‘buitenmensen’.

Het aanbod varieert van lichtgewicht tenten tot mode en tassen. Vooral in die laatste zijn we bij MagBag natuurlijk geïnteresseerd.

Tassen van Fjällräven zijn er in alle denkbare vormen en maten. Van ouderwets ogende, maar o zo praktische ‘duffels’ tot hippe schoudertassen. Maar ook de bekende Fjällräven trekking- en dagrugzakken zijn wereldwijd een begrip.

De waarschijnlijk bekendste en meest tot de verbeelding sprekende Fjällräven is de inmiddels klassieke Kånken rugzak. Die werd ontworpen in 1978. Deze toen revolutionaire rugzak werd ontworpen in de strijd tegen rugproblemen van Zweedse schoolkinderen. Inmiddels gaan wereldwijd miljoenen kinderen met een rechte rug naar school – en volwassenen naar hun werk. Bovendien: de rugzak kan tegen stootje, wordt niet warm of koud van extreme weersomstandigheden (als het werkt in Zweden werkt het overal!) en is makkelijk schoon te houden.

Welke tas, duffel of rugzak ook uw voorkeur heeft: elke Fjällräven heeft een paar dingen gemeen: ze zijn lichtgewicht, functioneel tot op het bot, verkrijgbaar in vrolijke kleuren, slijtvast en tóch betaalbaar. Bij MagBag helpen we u graag op weg!

Zijn dit de tassen die je zoekt? Kom langs in een van onze winkels. Daar ontdek je dat we ver gaan om ook van jou een tevreden klant te maken…
Klik hier voor de store locator