Aunts & Uncles

aunts+unclesDe ‘ooms en tantes’ van Aunts&Uncles doet het allemaal net even iets anders. Dat zie je terug in elk detail. Elke tas is uniek – geen tas is hetzelfde. Niks massaproductie maar tassen met een verhaal, traditie en een uniek karakter.

Aunts&Uncles – de naam zegt het al. We hebben hier te maken met een heus familiebedrijf. In het begin van deze eeuw besloot een handvol familieleden zich te keren tegen massaproductie, globalisering, fusies, sneller, hoger, groter en groei – slow down. Ze gingen tegen de tijd en de stroming in terug naar het fijnste leer, echt vakmanschap en familiewaarden.

aunts&unclesBij Aunts&Uncles willen ze maar één ding: tassen maken waar jij – als klant – blij en gelukkig van wordt. Daarom staan de tassen van Aunts&Uncles vooraan in de winkels van MagBag.

Aunts&Uncles is het merk voor tassen die je hele leven meegaan. Ten eerste omdat ze gemaakt worden van de best denkbare kwaliteit leer. Ten tweede omdat de tassen van Aunts&Uncles trendy zijn maar altijd met een klassieke ondertoon. Tassen dus waar de tijd en de trend geen vat op krijgen. Tassen waarmee je altijd en overal mee voor de dag kunt komen.

Zijn dit de tassen die je zoekt? Kom langs in een van onze winkels. Daar ontdek je dat we ver gaan om ook van jou een tevreden klant te maken…
Klik hier voor de store locator