Retourbeleid

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.


U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan onze winkel geretourneerd worden. 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via sanne@bagxs.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Product ruilen

Wilt u uw product ruilen? Dat is geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met sanne@bagxs.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor de terugzending van het product.

retourneren of omruilen in onze winkels

Mag Bag heeft twee locaties in het centrum van Amsterdam. Mocht u uw artikel willen retourneren of omruilen kan dat ook in een van onze winkels.