Over ons

De ideale tas voor dagelijks gebruik en die handige, lichtgewicht koffer voor op reis koopt u bij Mag Bag. Wij bieden kwalitatieve oplossingen voor alle reisbehoeftes; of u nou een middagje weg bent, een lange treinreis gaat maken of een all-in vakantie heeft geboekt.

Wij zitten op de mooiste plekken in hartje Amsterdam en zijn ook uitstekend bereikbaar. Op al onze locaties kunt u onze zorgvuldig samengestelde collectie van de laatste modellen komen bewonderen. Mooie lederen tassen met oog voor details van Aunts and Uncles, ecologisch ontworpen no-nonsense tassen van Saccoo Amsterdam , koffers van Samsonite en Rimowa, reisartikelen van Vaude en Herschel, maar ook de kleurrijke leren portemonnees van Mywalit. Wij hebben het allemaal.

Mag Bag is door ruim twintig jaar ervaring in staat om u advies op maat te geven. We zoeken de oplossing die bij u past en geven de service die u van een gespecialiseerde winkel in tassen en reisartikelen kunt verwachten. Dankzij deze ervaring en onze grondige productkennis van tassen en koffers kunnen wij u op de juiste manier helpen om een goede keuze te maken.

Bestellen en bezorgen
Mag Bag werkt alleen met de beste kwaliteit en de laatste modellen. U kunt bij ons terecht voor allerlei merken tassen, koffers en alle bijbehorende accessoires. Samsonite, Rimowa, Herschel, Mywalit, Saccoo Amsterdam en nog veel meer. Als een bepaald product of model niet op voorraad is, kunnen wij dit altijd voor u bestellen. Bovendien bezorgen wij door heel Nederland.

Advies
Wij zijn trots op onze twintig jaar ervaring en kunnen u persoonlijk adviseren over de beste oplossing voor uw spullen, of u nu op reis gaat of een tas zoekt voor dagelijks gebruik. Uw wensen, smaak en uw doel zijn ons uitgangspunt. Het is onze taak om zo snel mogelijk te reageren op veranderingen in de markt. Daarom blijven wij innoveren, daarom wordt al ons personeel regelmatig getraind.

Retourneren
Mocht u onverhoopt problemen met een tas of koffer hebben, komt u dan gewoon even bij ons langs. Wij hebben onze eigen reparatieafdeling.