Samsonite X-BLADE

De Samsonite X-BLADE is inmiddels bijna een klassieker binnen Samsonite. Met de serie 3.0 wordt het assortiment lichter, dieper en breder. Wat u ook zoekt, het is er. Het assortiment omvat maar liefst 19 verschillend items. Van ‘spinner’ tot duffel en van ‘upright’ tot toilettas.

Wat de Samsonite X-BLADE 3.0 serie reisbagage uniek maakt is de veelzijdigheid. Werkelijk elk denkbaar model is in de lijn vertegenwoordigd. Vaak in verschillende formaten maar altijd met een aantal overeenkomsten. Een daarvan is het materiaal: 400 x 400 denier twisted nylon aangevuld met 450 denier twisted 2-tone polyester en polyurethane. Die termen zeggen u waarschijnlijk niet zo veel. Maar wat belangrijk is om te onthouden, is dat het resultaat een vederlichte maar loeisterke tas of koffer is die comfortabel blijft onder alle omstandigheden.

Slim en praktisch
Door het enorme assortiment is het lastig elke Samsonite X-BLADE 3.0 koffer of tas hier uitgebreid aan u voor te stellen. Ook al omdat ze stuk voor stuk rijkelijk zijn voorzien van slimmigheden die het leven van de reiziger aangenamer maken. Op maat verstelbare (vaak dubbel uitgevoerde) trekstangen bijvoorbeeld. Of robuuste wielen (ook vaak dubbel) om uw flexibiliteit te vergroten. Solide sloten beschermen de inhoud van de koffer, maar zorgen niet voor oponthoud bij controles.

Voor de georganiseerde reiziger biedt praktisch elke tas of koffer uit het assortiment X-BLADE 3.0 meer dan voldoende mogelijkheden om onbezorgd te reizen. Veel modellen beschikken over een goedbeschermd vak voor een tablet, gevoerde tussenschotten, riemen en banden, schoenen- en vloeistofvakken en meer dan voldoende goed bereikbare, strategische geplaatste vakken en vakjes aan de buitenkant.

Op het lijf geschreven
Welke Samsonite X-BLADE 3.0 u ook op het lijf geschreven is; u reist soepel en licht terwijl uw kostbare bagage optimaal beschermd is.

Is dit de koffer die je zoekt? Kom langs in een van onze winkels. Daar ontdek je dat we ver gaan om ook van jou een tevreden klant te maken…
Klik hier voor de store locator