Samsonite UPLITE

Onder de toepasselijke naam UPLITE biedt Samsonite vier ‘spinners’ en drie ‘uprights’ waarmee u moeiteloos naar de uiterste hoeken van de wereld reist. Elk van de 7 items doet de naam ‘UPLITE’ eer aan. Ze zijn weliswaar groots in prestaties maar tegelijkertijd extreem handzaam en licht.

Of u nu reist omdat u ergens moet zijn of omdat u ergens wilt zijn: met de Samsonite Uplite komt u er in prima conditie. Deze collectie koffers is stijlvol en buitengewoon licht.

Georganiseerd op reis
Wat daarnaast opvalt is het goede organisatiesysteem. Elke koffer is uitgerust met handige, goed bereikbare voor- en zijvakken. Het afsluitbare ‘documenten vak’ aan de zijkant is extreem praktisch.

In het interieur kunt u uw bagage verdelen over twee compartimenten. Uiteraard is het grootste van de twee voorzien van elastische riemen om alles op zijn plaats te houden. Het tussenschot is zodanig geconstrueerd dat u ook het bovenste compartiment optimaal kunt gebruiken.

Comfortabel
Wat verder opvalt zijn de comfortabele handvatten en het vaste TSA-slot. Dat laatste reist niet alleen veilig, u komt er ook probleemloos de VS mee in of uit. Elke UPLITE heeft een trekstang die u kunt aanpassen aan wat voor u een comfortabele lengte is.

Een Samsonite UPLITE is verkrijgbaar in drie traditionele kleuren (rood, blauw en grijs) maar als u een kleur zoekt die wat meer opvalt, is er de variant in ‘Aqua Green’ of de bi-color in Pearl/Blue.

Is dit de koffer die je zoekt? Kom langs in een van onze winkels. Daar ontdek je dat we ver gaan om ook van jou een tevreden klant te maken…
Klik hier voor de store locator