Samsonite SPARK

Met de SPARK biedt Samsonite exact waar reizigers om vragen: lichtgewicht koffers en tassen met enorme volumes, soepel rollend, intense kleuren en praktische details die er ook nog eens goed uitzien. Er zijn maar liefst 14 verschillende koffers en tassen die onder Samsonite SPARK label vallen. Er is er dus altijd die past bij uw reis en uw bestemming.

De grootste Samsonite SPARK is de 120 liter metende en tot maar liefst 133 liter uitbreidbare ‘Spinner’ van 79 centimeter. Maar zelfs deze enorme koffer is uiterst handelbaar. Door het gebruik van duurzaam, soepel 600 x 600 denier polyester weegt de tas om te beginnen maar 3,7 kilo. Vier robuuste, multi-directionele dubbele wielen garanderen dat de koffer (hoe vol ook) aan één vinger over de vloer van de aankomsthal of de hotellobby rijdt. Mede door de in hoogte verstelbare trekstang overigens.

Zelfs als u deze koffer in bijvoorbeeld een bagagerek moet tillen is daarin voorzien. Niet alleen door de bekende boven- en zijhandvatten, maar ook door een opgestikte handgreep op de bodem van uw koffer.

Breed assortiment
De Samsonite SPARK collectie is natuurlijk méér dan alleen de 120 liter Spinner. Het assortiment biedt groot en gevarieerd aanbod in handbagage, inclusief het nieuwe easyJet-formaat en de handige Garment Bag on Wheels in handbagageformaat. Met de 120-liter aan de ene kant, staat de elegante SPARK toilettas van 7 liter aan het andere uiterste van het spectrum.

Elk van de 14 verschillende koffers en tassen die onder Samsonite SARK label vallen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Is dit de koffer die je zoekt? Kom langs in een van onze winkels. Daar ontdek je dat we ver gaan om ook van jou een tevreden klant te maken…
Klik hier voor de store locator