Samsonite NEOPULSE

Met de NEOPULSE biedt Samsonite een serie koffers van lichtgewicht polycarbonaat. Licht in gewicht maar oersterk. Niet alleen door de extra hoekbescherming trouwens. Het assortiment bestaat uit 4 ‘spinners’, variërend van 38 tot 124 liter.

Door het opvallende ontwerp pik je een Samsonite NEOPULSE met het grootste gemak uit de massa op de bagageband. Dat ontwerp is trouwens geen toeval. Het is een gepatenteerd, essentieel onderdeel van de koffer. Het is zelfversterkend en zorgt er voor dat de ultralichte polycarbonaat koffer tegen een fiks stootje kan.

De Samsonite NEOPULSE heeft een Soft Touch handvat aan zowel de bovenkant van de koffer als aan de zijkant. U tilt de koffer dus altijd op de meest ‘voordelige’ manier op. De mobiliteit wordt verder geoptimaliseerd door een dubbele trekstang. Die is niet alleen ultralicht maar kan ook perfect worden afgesteld op de lengte van de gebruiker. Vier dubbele wielen zorgen voor een comfortabele, zacht rollende koffer waarmee u –letterlijk- alle kanten op kunt.

samsonite-neo-pulse-serieElke Samsonite NEOPULSE is georganiseerd met een boven- en ondercompartiment. Zowel de compartimenten als het tussenschot zijn gevoerd. Ritsen gekruiste inpakriemen zorgen er voor dat uw kostbare bagage de hele reis keurig op z’n plaats blijft.

De Samsonite NEOPULSE is verkrijgbaar in verschillende mat- en metalic-tinten, variërend van wit en zwart tot rood en zilver.

Is dit de koffer die je zoekt? Kom langs in een van onze winkels. Daar ontdek je dat we ver gaan om ook van jou een tevreden klant te maken…
Klik hier voor de store locator