Samsonite LITE-CUBE DLX

De Samsonite LITE-CUBE is een ware klassieker. De Samsonite LITE-CUBE DLX is de luxe versie. Verfijnd leer, elegante stiksels, prachtige kleuren, soft touch handgrepen: met de Samsonite LITE-CUBE reist u met gemak én in stijl.

Drie dingen vallen meteen op aan de LITE-CUBE DLX. Ten eerste de kleuren waarin het assortiment van 5 verschillende ‘hard shell’ koffers verkrijgbaar is. Met name het donker olijfgroen is een eye catcher waar steeds meer reizigers voor vallen. Maar ook de zwart-op-zwart variant is populair.

Ten tweede uitstraling. De Samsonite LITE-CUBE DLX is (mede door kleurstelling overigens) in alles een gedistingeerde koffer. De koffer oogt traditioneel, robuust en tegelijkertijd sportief en innovatief. Prachtig voorbeeld is het lederen platte handvat. Het voelt zacht aan en is knap geïntegreerd in het design van de koffer.

Ten derde de kwaliteit. De Samsonite LITE-CUBE DLX is vederlicht maar oersterk. De koffer is gefabriceerd met de revolutionaire Curv®-technologie. Een geavanceerd, schokbestendig materiaal dat licht van gewicht is en toch enorm schokbestendig.

De collectie van 5 LITE-CUBE DLX koffers heeft verder allerlei luxueuze details. Een volledig uitgerust organisatiesysteem bijvoorbeeld. Maar ook geruststellend sterk combinatieslot met TSA-functie voor veilig reizen naar de VS. Een dubbele trekstang en 4 dubbele wielen zorgen voor ongekende mobiliteit.

Is dit de koffer die je zoekt? Kom langs in een van onze winkels. Daar ontdek je dat we ver gaan om ook van jou een tevreden klant te maken…
Klik hier voor de store locator