Samsonite COSMOLITE

De Samsonite COSMOLITE is de sterkste, lichtste Samsonite ooit. De opvallende schelpvorm is een les uit de natuur. Daar zorgt deze vorm al eeuwen voor optimale bescherming. In het geval van de Samsonite COSMOLITE beschermt de gepatenteerde schelpvorm uw bagage tegen transportbanden, luchtzakken, kruiers met haast en ander reisongemak terwijl de koffer door zijn lage gewicht wendbaar blijft. En los van dat alles: de COSMOLITE is niet alleen licht, sterk en duurzaam maar ook stijlvol.

Wat de Samsonite COSMOLITE bijzonder maakt is het gebruik van de Curv® technology. Met deze techniek van geweven lagen realiseert Samsonite een van de sterkste, lichtste en meest krasbestendige thermoplastische materialen. Het materiaal oogt gedistingeerd maar is oersterk en verwerkt zonder blikken of blozen enorme klappen. Die kwaliteit en duurzaamheid wordt bevestigd verschillende onafhankelijke testen.

De Samsonite COSMOLITE werd al snel na de introductie bekroond met de Red Dot Design Award ‘Best of the Best’. Kort daarvoor werd het prestigieuze ‘Henry van de Velde label’ toegekend – een Belgisch kwaliteitskeurmerk voor kwalitatief hoogstaande, vernieuwende producten als het gaat om techniek en design.

De Samsonite COSMOLITE is leverbaar in 6 verschillende modellen. Vlaggenschip is de 145 liter metende Spinner 86cm. Aan het andere uiterste van het spectrum vindt u de elegante 13 liter COSMOLITE Beauty Case. Alle modellen zijn verkrijgbaar in 6 kleuren: rood, ‘midnight blue’, zilver. zwart, pearl en ‘copper blush’.

Is dit de koffer die je zoekt? Kom langs in een van onze winkels. Daar ontdek je dat we ver gaan om ook van jou een tevreden klant te maken…
Klik hier voor de store locator