Samsonite BASE HITS

De Samsonite BASE HITS is dé koffer voor iedereen die houdt van eenvoud, kwaliteit én stijl. De BASE HITS is modern, duurzaam en uiterst betaalbaar en zodoende de perfecte keuze voor de prijsbewuste, moderne reiziger.

Het assortiment van deze populaire koffer is overzichtelijk. Er zijn 5 modellen. Drie daarvan mag u (afhankelijk van de maatschappij) mee het vliegtuig in nemen. Twee zijn daarvoor te groot en te robuust.

De twee meest populaire BASE HITS koffers zijn de Spinner 55 en de Uitbreidbare Spinner 66. Deze twee modellen zijn verkrijgbaar in 6 verschillende gedekte, sophisticated tinten. De andere 3 modellen zijn verkrijgbaar in 5 kleuren.
Deze Samsonite koffers zijn zacht en soepel, vervaardigd uit 300 x 900 denier polyester. De ritsen, met discreet Samsonite logo, kunnen worden afgesloten met een vast TSA-combinatieslot. Zo’n TSA-slot beschermt uw bagage en zorgt in één moeite door voor zorgeloos reizen van en naar de Verenigde Staten.

Om de koffers makkelijk op te tillen, zijn ze voorzien van boven-, zij- en een bodemhandvat. Een opgestikte handgreep op de onderkant is verbazingwekkend handig op het moment dat u de koffer op een hoog schap of bagagerek moet tillen.

De wendbaarheid van de Samsonite BASE HITS is gegarandeerd door een trekstang met drukknop. Die kan op exact de juiste hoogte worden geblokkeerd. Vier multidirectionele, stille wielen doen de rest. U draait uw koffer moeiteloos 360° in meerdere richtingen.

Een aantal van de BASE HITS modellen zijn overigens uit te breiden met extra opbergruimte.

Is dit de koffer die je zoekt? Kom langs in een van onze winkels. Daar ontdek je dat we ver gaan om ook van jou een tevreden klant te maken…
Klik hier voor de store locator