Samsonite B-LITE 3

De B-LITE 3 is een oogstrelende, praktisch, soepele Samsonite waarmee je je overal ter wereld thuis voelt. Of u nu kiest voor een handzaam formaat of de ‘reus’ van bijna 150 liter: u sleept geen gram extra gewicht met u mee want de B-LITE 3 is door de slimme constructie onvoorstelbaar licht van gewicht.

De B-LITE 3 is gemaakt van een hoogwaardige mix van nylon en polyester. Ondanks de ‘zachte’ look, kan deze koffer tegen een stootje. Ten eerste door de driedubbele 360° hoekbescherming. Ten tweede omdat het voorpaneel en de beschermstrips zijn gemaakt van uiterst stevig materiaal. Tel daar het onzichtbaar verwerkte maar uiterst effectieve rugpaneel bij op en u weet zeker dat uw koffer de spannendste reiskilometers overleeft.

De B-LITE 3 staat op 4 stevige wielen. Bij de grotere modellen zelfs extra grote, dubbele wielen. Die zorgen voor soepele en bijna geruisloze mobiliteit. Ook als u uw koffer tot het uiterste heeft volgepakt.

Comfort is trouwens ook het sleutelwoord wat betreft de praktische, geïntegreerde ergonomisch handvatten. Het geïntegreerd TSA-slot garandeert zorgeloos reizen van en naar de Verenigde Staten van Amerika.

Het interieur is zo verzorgd en doordacht als u dat van Samsonite mag verwachten. Het onderste compartiment is uitgerust met riemen. Het bovenste compartiment met een tussenschot met rits. Dankzij de twee verlaagde inpakriemen met het Smart Fix-buckle, zitten de inpakriemen tijdens het in- en uitpakken niet voortdurend in de weg.
De B-Lite is er in 4 kleuren en 11 modellen: van praktische beautycase tot de bijna 150 liter grote spinner.

Is dit de koffer die je zoekt? Kom langs in een van onze winkels. Daar ontdek je dat we ver gaan om ook van jou een tevreden klant te maken…
Klik hier voor de store locator