Jeep Makalu

De Jeepkofferserie Makalu is genoemd naar de op 4 na hoogste bergtop ter wereld. Met zijn imposante 8463 meter hoge top, ten oosten van de Mount Everest op de grens van Nepal en Tibet, behoort de Makalua zelfs tot de eredivisie van slechts 14 bergen hoger dan 8.000 meter. Die exclusiviteit zie je terug in de Jeep Makalu hard shell koffer-serie. Waarmee je je avonturen trouwens ook kunt beperken tot de Magere brug of de Pyramide van Austerlitz.

Of ze je helpen op de flanken van de Makalu valt te bezien, maar deze robuuste Jeep is uitgerust met 4 stevige, grote wielen. Daarmee rol je zelfs de grootste koffer uit de serie soepel voor je uit, ongeacht de ondergrond. Zelfs een draai van 360 graden gaat opvallend makkelijk. Niet in de laatste plaats door de uitschijfbare, dubbele trekstang.

De ‘schelp’ van de koffer is gemaakt van duurzaam ABS durable thermo plastic en kreeh voor extra stevigheid een extra PVC coating. De koffer heeft drie grepen: zowel op de boven-, onder- als zijkant kun je ‘m stevig vastgrijoen waardoor je ‘m zelfs in het meest lastig bereikbare bagagerek krijgt.

De Jeep Makalu is verkrijgbaar in 3 maten en vijf opvallende kleuren. De meest compacte koffer in de serie biedt een inhoud van 42 liter (te vergroten tot 51 liter) en de grootste nét geen 100 liter, uit te breiden tot 106 liter. Al die inhoud is veilig opgeborgen achter een TSA combinatie slot.

Is dit de koffer die je zoekt? Kom langs in een van onze winkels. Daar ontdek je dat we ver gaan om ook van jou een tevreden klant te maken…
Klik hier voor de store locator