Jeep

jeepSinds de opvallende, stoere Jeep’s de wereld veroverden en bevrijden tijdens en na de Tweede Wereld Oorlog, is het merk synoniem met vrijheid en avontuur. Het was bijna onvermijdelijk dat de slogan Go Anywhere, Do Anything zou leiden tot een net zo stoer en onverschrokken assortiment koffers en tassen. Het best denkbare reisgezelschap dat je je kunt voorstellen.

Jeep koffers worden gemaakt in China onder zeer strikte kwaliteitscontrole. Ongeveer 30 kwaliteitscontroleurs zijn vrijwle continmu bezig met het beoordelen van materialen en productieprocessen. Dat zorgt voor een constante kwaliteit waarmee je als reiziger probleemloos de wereld ontdekt.

Jeep koffers zijn dan ook gemaakt met de wereldreiziger in het achterhoofd. De koffers zijn licht van gewicht maar oersterk en niet kapot te krijgen. Handgrepen op meerdere slimme, strategische plekken en wielen die met heel veel zorg zijn geselecteerd, zorgen er voor dat je je Jeep koffer altijd en overal makkelijk tilt of verplaatst. Waar je ook bent: op een hobbelig eeuwenoud plein, op het marmer van een hotel lobby of in een drukke aankomsthal.

En nu we het toch over vliegvelden hebben: Jeep koffers zijn vaak de eersten die je er op de bagageband tussenuit pikt. Ze vallen op door hun zorgvuldig ontworpen ‘sophisticated roughness’ en de modieuze kleuren.