Jeep Fuji

Jeep maakt zijn assortiment Fuji koffers van high-end Polyester 150D. Niet alleen beresterk maar ook duurzaam en zelfs bestand tegen een flink spatje water. Een PVC coating rondom doet er qua duurzaamheid nog een schepje bovenop.

Voor draag, rij- en rolgemak beschikt de Fuji niet over 2 maar over 4 volwaardige, sterke wielen. Dat maakt zelfs de meest extreme ‘360’ makkelijk. Uiteraard ook door de uitrekbare trekstang en de extra handvatten bovenop en aan de zijkant van de koffer. Al die kenmerken maken de Jeep Fuji tot het bestdenkbare reisgezelschap.

Met de Fuji wilde Jeep een kleurrijke, vrolijke lijn kwaliteitskoffers in de markt zetten, Dat is gelukt. U zult de eerste zijn die uw koffer herkent op de bagageband.

Details die u al in de eerste reiskilometers op waarde zult weten te schatten zijn de extreem praktische zakken, vakken en tasjes aan zowel de binen- als buitenkant van deze koffers.

Is dit de koffer die je zoekt? Kom langs in een van onze winkels. Daar ontdek je dat we ver gaan om ook van jou een tevreden klant te maken…
Klik hier voor de store locator